Keksų tešla gaminama iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kiaušinių masės, pieno miltelių. Šokolado įdaras gaminamas šalto paruošimo būdu, taip užtikrinant ypač išreikštą aromatą ir gaivų skonį. Tešla ruošiama iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kiaušinių masės, pieno miltelių. Kruopščiai subalansuotos ingredientų propocijos, kurias žino tik „Caramelica“ meistrai, Mini keksams suteikia lengvo purumo. Tešla ruošiama iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kiaušinių masės, pieno miltelių, šokolado skonio dribsnių. Kruopščiai subalansuotos ingredientų propocijos ir kepimo procesas, leidžia išlaikyti ryškų šokolado dribsnių skonį. Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių saldinių vaflių lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų.Įdaras gaminamas iš specialiai parinktos natūralios kakavos, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros. Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai yra kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių vaflių su kokosu įdaru lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Įdaras gaminamas iš pieno miltelių, aukščiausios kokybės kokoso drožlių,sausų išrūgų miltelių, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių saldinių vaflių lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Įdaras gaminamas iš natūralių pieno miltelių, sausų išrūgų, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros. Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai i kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Pieniniui – kakaviniui glaistui naudojama natūrali kakava, nugriebto pieno milteliai, suteikiantys saldiniui pieninio šokolado skonį. Saldinio kremas gaminamas iš natūraliai garintų pieno ir grietinėlės miltelių, praturtinant jį specialiai permalta cukraus pudra. Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Glaisto gamybai naudojame natūralią kakavą, suteikiančią saldainiui juodo šokolado skonį. Kremas gaminamas iš natūraliai garintų pieno ir išrūgų miltelių, kuriuos sumaišius su natūralia kakava ir specialaus paruošimo cukraus pudra gaunamas unikalus šio produkto skonis. Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių saldinių vaflių lakštai taip pat gaminami iš specialiai parinktų miltų, kakavos bei natūralaus dažiklio, kuris vafliui suteikia tamsų karamelinį atspalvį. Glaisto gamybai naudojame natūralią kakavą, o kremas gaminamas iš natūraliai garintų pieno miltelių, specialaus paruošimo cukraus pudros. Tamsūs karameliniai vafliai ir baltas pieninis kremas gaminiui suteikia prabangų, išskirtinį ir turtingą vaizdą bei subtilų skonį.
Keksai su braškių įdaru
Keksų tešla gaminama iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, kiaušinių masės, pieno miltelių. Įdaras gausiai paskanintas braškių uogomis.
Keksai su šokolado įdaru
Mini keksai
Mini keksai su šokolado dribsniais
VAFLIAI
Vafliai su braškių įdaru
Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai yra kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių vaflių su braškių įdaru lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Įdaras gaminamas iš natūralių pieno miltelių, sausų išrūgų, džiovintų braškių, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros.
Vafliai su braškių įdaru 35g
Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai yra kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių vaflių su braškių įdaru lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Įdaras gaminamas iš natūralių pieno miltelių, sausų išrūgų, džiovintų braškių, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros.
Vafliai su kakavos kremu
Vafliai su kakavos kremu 35g
Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių saldinių vaflių lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų.Įdaras gaminamas iš specialiai parinktos natūralios kakavos, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros.
Vafliai su kokoso įdaru
Vafliai su lazdyno riešutais 35g
Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai yra kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių saldinių vaflių lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Įdaras gaminamas iš sausų išrūgų miltelių, aukščiausios kokybės lazdyno riešutų pastos, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros.
Vafliai su pieniniu įdaru
Vafliai su pieniniu įdaru 35g
Visų mūsų vaflinių saldinių vaflių lakštai kepami pagal ypatingą „Caramelica“ technologiją, todėl yra itin trapūs, tirpstantys burnoje. Šių saldinių vaflių lakštų gamybai taip pat naudojama itin daug aukščiausios rūšies kvietinių miltų. Įdaras gaminamas iš natūralių pieno miltelių, sausų išrūgų, ypatingai smulkaus malimo cukraus pudros.
SVERIAMI SAUSAINIAI
Amerikietiški sausainiai
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Amerikietiški sausainiai gaminami pagal specialią amerikiečių “chewing” technologiją. Tamsią spalvą suteikia aukštos kokybės kakavos milteliai. Be hidrintų riebalų ir dažiklių. Minkšti, šokoladiniai ir lengvai kramtomi.
Avižiniai sausainiai
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Avižiniams sausainiams papildomo skonio ir aromato priduoda natūralios avižos bei maistingos sezamo sėklos. Šie sausainiai yra auksinės spalvos, kuri išgaunama nenaudojant jokių dažiklių.
Avižiniai su medumi
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Avižiniai sausainiai gaminami iš speltos bei pilno grūdo kvietinių miltų. Gaminys praturtintas skaidulinėmis medžiagomis, natūraliu medumi, su sumažintu cukraus kiekiu, be hidrintų riebalų, be palmių aliejaus.
Cukriniai sausainiai
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Cukriniams sausainiams išskirtinumą suteikia kviečių skaidulos, kuriose yra gausu vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Todėl jie yra traškūs, tirpstantys burnoje bei gražiai atrodo ant kasdienio ir šventinio stalo.
Dekoruoti sausainiai
Visi „Caramelica“ sausainiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Dekoruotų sausainių papuošimui pasirinkti įvairūs glaistai bei kruopščiai atrinkti riešutai, leidžiantys gaminiui atskleisti natūralų skonį.
Pertepti cukriniai sausainiai “Toreodor”
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Cukriniams sausainiams "Toreodor" išskirtinumą suteikia juoda spalva, kuri išgaunama iš specialiu būdu paruoštos kakavos miltelių. Papildomo skonio suteikia lengvas, purus vanilės skonio įdaras.
Pertepti cukriniai sausainiai “Diena ir naktis”
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Sausainiai "Diena ir naktis" - tai suderintas dviejų skonių duetas. Sausainiai - traškūs, tirpstantys burnoje, su lengvu bei puriu kondensuoto pieno skonio pertepimu.
Ruginiai sausainiai
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Ruginiai sausainiai pagaminti iš aukščiausios kokybės ruginių miltų ir avižinių dribsnių, be hidrintų riebalų, be palmių aliejaus. Šie sausainiai yra skaidulų šaltinis, su sumažintu cukraus kiekiu. Ypatingą skonį suteikia kmynai ir česnakai.
Sausainiai su įdaru “Arlete”
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Sausainiuose "Arlete" naudojamos tik aukščiausios rūšies žaliavos, praturtinti skaidulomis, nenaudojami hidrinti riebalai. Maistinę vertę suteikia avižiniai miltai ir specialios technologijos būdu paruoštas įdaras be konservantų.
Sausainiai su įdaru “Burbuliukai”
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Sausainių su įdaru "Burbuliukai" gamyboje naudojamos tik aukščiausios rūšies žaliavos, kepama pagal specialią technologiją, o kepimo režimas nustatytas taip, kad gaminyje būtų išsaugotos visos maistinės medžiagos. Gaminyje naudojamas aukštos kokybės juodųjų serbentų įdaras be konservantų - jis gaminiui suteikia išskirtinį skonį.
Sviestiniai
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Tai - lengvi, burnoje tirpstantys sviestiniai sausainukai, kuriuose naudojamas natūralus sviestas. Praturtinti skaidulinėmis medžiagomis, su sumažintu cukraus kiekiu, be hidrintų riebalų, be palmių aliejaus.
Sviestiniai sausainiai “Pelėdžiukas”
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Pagerintųjų sausainių kepimui taip pat naudojamos įvairios uogos, džemai, riešutai ir sėklos. Atsakingai parinkta ir pati gaminimo technologija: žaliavos dedamos tik nustatytos temperatūros, tešlos maišymas vyksta keliais etapais, kurių laikas griežtai kontroliuojamas, kepimo rėžimas nustatytas taip, kad gaminyje būtų išsaugotos visos maistingos medžiagos.
Sviestiniai su šokolado gabaliukais
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Tai - lengvi, burnoje tirpstantys sviestiniai sausainukai, kuriuose naudojamas natūralus sviestas. Praturtinti skaidulinėmis medžiagomis, su sumažintu cukraus kiekiu, be hidrintų riebalų, be palmių aliejaus.
SALDAINIAI
Vafliniai saldainiai su grietinėlės kremu
Vafliniai saldainiai su kakavos kremu
Vafliniai saldainiai su pienu
FASUOTI GAMINIAI
Daniški sausainiai
Visi "Caramelica" sausainai yra gaminami iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybišką sviestą, aliejų. Tai - lengvi, burnoje tirpstantys sausainiai.
Sausainiai “GUFO”
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Pagerintųjų sausainių kepimui taip pat naudojamos įvairios uogos, džemai, riešutai ir sėklos. Atsakingai parinkta ir pati gaminimo technologija: žaliavos dedamos tik nustatytos temperatūros, tešlos maišymas vyksta keliais etapais - jų laikas yra griežtai kontroliuojamas, o kepimo rėžimas nustatytas taip, kad gaminyje būtų išsaugotos visos maistingos medžiagos.
Sausainiai “ŽALGIRIS”
Visi „Caramelica“ sausainiai yra gaminami tik iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybiškiausią sviestą, margariną, aliejų.
Rinkinuką "Žalgiris" sudaro dviejų rūšių sausainiai. Vieni gaminami iš speltos miltų bei avižinių dribsnių, praturtinti skaidulinėmis medžiagomis, be hidrintų riebalų, be palmių aliejaus, su sumažintu cukraus kiekiu. Kiti- lengvi, desertiniai, šokoladinio skonio sausainiai, gaminami iš natūralios kakavos miltelių, natūralios kakavos masės, paskaninti šokoladiniais lašeliais.
Sausainiai su griliažu ir cinamonu
Visi “Caramelica” sausainiai yra gaminami iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybišką sviestą, aliejų. Sausainiams papildomą skonį suteikia malti griliažo gabalėliai ir natūralus cinamonas.
Sausainiai su kava
Visi “Caramelica” sausainiai yra gaminami iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybišką sviestą, aliejų. Sausainiams papildomą skonį suteikia aukščiausios rūšies natūrali malta kava.
Sausainiai su vanile
Visi “Caramelica” sausainiai yra gaminami iš aukščiausios kokybės žaliavų: aukščiausios rūšies miltų, naudojant kokybišką sviestą, aliejų. Sausainiams ypatingą skonį suteikia klasikinis vanilės aromatas.
Norite gauti detalų produktų katalogą? Įveskite savo el.pašto adresą